Mississippi

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Mississippi

Ingatlan eladó Mississippi

Tennessee-vel, Alabamával keletre, Louisiana és Mexikói-öböl déli részén, valamint Arkansas és Louisiana között nyugatra fekszik.

Mississippi az Amerikai Egyesült Államok szövetségi állama. A főváros és a legnépesebb város Jackson.

Gondolkodik a háza eladására Mississippi-ben 2018-ban? Vagy ingatlanokat keres Mississippi városában? A közelmúlt adatai azt mutatják, hogy az ingatlanpiac az idén mind a vevők, mind az eladók számára jól működik.

Úgy tűnik, hogy a Mississippi ingatlanpiac jól megy, a fő probléma a rendelkezésre álló lakások elégtelensége. Ez nagyszerű hír azoknak az eladóknak, akik Mississippi-nél értékesítenek ingatlanokat, mivel a vevők közötti verseny segíthet növelni a végső eladási árat. Íme néhány előrejelzés arról, hogy mit várhatunk a Mississippi ingatlanpiacról ebben az évben.

Az ingatlanpiacon szerte az országban egyre gyakrabban fordul elő a vásárlók száma, és csökken az eladók, akik ingatlanokat értékesítenek Mississippi-ben.

 A negyedik negyedévben a Mississippi ingatlanpiacon értékesített lakások több mint fele a házértékek felső harmadában került sor. Bár várható, hogy az ajánlat fokozatosan növekszik, és az év végéig elfogadható árakat biztosít a piacon, a Mississippi-nél 2018-ra értékesített ingatlanok száma az általános kereslet tekintetében még alacsonyabb lesz.
A házak árai Mississippi-ben várhatóan 2,8% -ra emelkednek 2018-ban. Ez a jelenlegi 6,9% -os növekedés csökkenése, de még mindig jóval meghaladja a szokásos közel 3% -os növekedési ütemet.

 Az ingatlan szakértők úgy vélik, hogy az ingatlanpiac növekedési üteme 3,2% -kal közelebb lesz. Ez azonban rossz hír azoknak a tulajdonosoknak, akik Mississippi-ben szeretnék eladni ingatlanaikat a lehető legmagasabb összegért.
Ha azt tervezi, hogy eladja az ingatlant Mississippi-ben, és szeretné kihasználni a jelenlegi értékesítési piacot, érdemes lenne eladni most, mielőtt a kereslet csökken.
Az új adótörvény negatív hatással lehet a Mississippi ingatlanpiacra, különösen egyes területeken.
Ezek az ingatlanpiacok az otthoni elismerés csökkenését fogják látni, mivel sok vásárló nem érzi a helyi piacokat.
Az államban lévő házak értéke az elmúlt évben -1,3% -ra csökkent, de előrejelzi, hogy 2019-ig a házak értéke 2,8% -ra emelkedik.
A Mississippi ingatlanpiac egészségi állapotáról szóló statisztikák azt mutatják, hogy a piac jelenleg nem stabil, a 2018 februári statisztikák alapján 10-ből 4,0-es pontszámmal.

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 28914

Eladás Egyéb (földterület), Mississippi, Hancock County, Bay St. Louis, 10060 Chappman Road

69,006,782.50HUF
Eladás
Egyéb (földterület)

113.16 m²
Mintegy 9,8 Acres eladó. Front Side on Chapman Road 353 láb. East Side 1218 láb. Hátsó van 571,9 láb. West Side 1389,9 láb. Tételszám # 22 képekben. ...
Cod. 6950

Eladás Gazdasági épület, Mississippi, Jackson, Jackson, Jackson

189,768,651.86HUF
Eladás
Gazdasági épület

170 m²
Ranch A + - 15 ac, a 02/03 ház,
UNAVAILABLE
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB